Massagestoel

spa AquaSense Sapphire op massagestoel overzichtMassagestoel Vitalles Elite op massagestoel overzichtZonweetje op massagestoel overzichtXenia douche en bad met jets, bubbels en LED op massagestoel overzicht         op massagestoel overzichtInfrarood sauna 3 persoons a-symmetrisch op massagestoel overzichtSpa mammoth op massagestoel overzichtMassagestoel Amazing Vitalles op massagestoel overzichtHappy op massagestoel overzichtInfrarood sauna tuin op massagestoel overzichtVerpakking op massagestoel overzichtStoomdouche Dark Rose op massagestoel overzichtInfrarood sauna trendy op massagestoel overzichtInfrarood sauna 2 venster XXL op massagestoel overzichtInfrarood sauna fineer op massagestoel overzichtLuxe stoomdouche met whirlpool op massagestoel overzichtZonweetje op massagestoel overzicht Bezoek onze showroom aan de Hoogkoorpassage 8      5831 DN      te Boxmeer.----------Openingstijden:     woensdag en donderdag van 10.00 uur tot 17.00 uur, vrijdag van 10.00 uur tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur.---------- Voor advies, beleven en koop.---------- andere tijden op afspraak mogelijk ---------

 

Werkgevers wetenswaardigheden

Grote bedrijven en (kleine) administratiekantoren zijn trendzetters met massagestoelen op de werkplek. Zij hebben aandacht voor het welzijn van hun werknemers en kennis van de mogelijkheden.
Voordelen als preventief ziekteverzuim en de positieve invloed op werksfeer en inspanning van een korte ontspannende pauze zijn eenvoudig met een Vitalles massagestoel te behalen. Denkt u aan de airco in kantoren, deze zijn door hun productieverhogende werking niet meer weg te denken ondanks de hogere energiekosten. Werknemers stellen het op prijs als hun werkgever naast de werkplek voor aangename voorzieningen zorgt.

Arboverstrekkingen

Onder verstrekkingen of vergoedingen die niet als beloningsvoordeel worden ervaren, vallen onder meer vergoedingen of verstrekkingen die samenhangen met verplichtingen van de werkgever op grond van de Arbeidsomstandighedenwet zonder dat de werknemer hierdoor een aanmerkelijke privébesparing geniet, zoals:

Stoelmassage

Een stoelmassage is onder de volgende voorwaarden een vrije verstrekking:

 • U hebt als werkgever een arboplan.
 • De stoelmassage maakt in redelijkheid deel uit van dat arboplan.
 • De stoelmassage vindt tijdens werktijd plaats.
 • De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen.
 • Er is geen sprake van een aanmerkelijke privébesparing voor de werknemer.

Bron: Voorwaarden belastingdienst stoelmassage.

Indien u voldoet aan de voorwaarden van een vrije verstrekking is de BTW in mindering op de omzetbelasting te brengen.

Indien er investeringsaftrek van toepassing is binnen uw onderneming dan geldt deze ook voor elektrische massagestoelen.

Verschillende ziektekostenverzekeraars geven een vergoeding als er een collectieve ziektekostenverzekering is afgesloten. Hiervoor kunt u de ziektekostenverzekeraar raadplegen.
Indien u geen collectieve verzekering heeft afgesloten is het toch raadzaam om te informeren naar een vergoeding.

De top 8 voor een goede werkhouding

- Ga iets achterover zitten.
- Rug tegen de leuning, hoofd boven de romp.
- Stel uw rugleuning iets naar achter.
- Computerscherm een gestrekte armlengte van u verwijderd.
- Toetsenbord niet te ver van u af.
- Plaats een documenthouder tussen uw scherm en toetsenbord.
- Wees niet ijdel en investeer in een goede computerbril.
- Plaats beiden benen op de grond.

massagestoel massagestoelWerkgevers en werknemer


Als u een bedrijfsfitnessruimte heeft weet u dat de gebruikers minder verzuim en een hogere arbeidsproductie kennen. Stressbestendigheid verbetert.
Helaas zijn niet alle werknemers even sportief en tot fitness te bewegen. een Vitalles massagestoel biedt de oplossing voor deze groep.

Als u wilt starten met bedrijfsfitness of een bedrijfsfitnessplan is de beste aanzet een massagestoel, u bereikt er alle werknemers mee en de kosten liggen lager als externe bedrijfsfitness, de investering is veel lager als bij interne bedrijfsfitness. U beleid is socialer immers de actieve fitnesscentrum bezoekers zullen het fitnesscentrum blijven bezoeken, ook zonder uw bijdrage. De werknemers die geen gebruik van de bijdrage maken , ongeacht de reden kunnen geen verwijt maken.
Actieve sporters zullen minder blessures hebben.
Het inhuren van stoelmasseurs is duur en staat niet altijd ter beschikking.

U vind belangrijke aanvullende informatie als werkgever op onze pagina gezondheid.

Belangrijke wetenswaardigheden massagestoelen, volg onderstaande linken.
Welke massagestoel past bij u. Bedrijven, voordelen werknemer en werkgevers.
Gezondheid massagestoel Kwaliteit voordelen Vitalles massagestoelen
Verschillen in massage types. Voordeel voetconsole reflexmassage
Toen en nu. Bedrijfsmatige inzet