Massagestoel

spa AquaSense Sapphire op massagestoel overzichtMassagestoel Vitalles Elite op massagestoel overzichtZonweetje op massagestoel overzichtXenia douche en bad met jets, bubbels en LED op massagestoel overzicht                  op massagestoel overzichtInfrarood sauna 3 persoons a-symmetrisch op massagestoel overzichtSpa mammoth op massagestoel overzichtMassagestoel Amazing Vitalles op massagestoel overzichtHappy op massagestoel overzichtInfrarood sauna tuin op massagestoel overzichtVerpakking op massagestoel overzichtStoomdouche Dark Rose op massagestoel overzichtInfrarood sauna trendy op massagestoel overzichtInfrarood sauna 2 venster XXL op massagestoel overzichtInfrarood sauna fineer op massagestoel overzichtLuxe stoomdouche met whirlpool op massagestoel overzichtZonweetje op massagestoel overzicht Bezoek onze showroom aan de Hoogkoorpassage 8      5831 DN      te Boxmeer.----------Openingstijden:     woensdag en donderdag van 10.00 uur tot 17.00 uur, vrijdag van 10.00 uur tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur.---------- Voor advies, beleven en koop.---------- andere tijden op afspraak mogelijk ---------

 

Voetconsole en reflexmassage

De Vitalles® massagestoelen zijn optioneel met een voetconsole uit te rusten De voetconsole is een aangename optie. Reflexologie wordt in de alternatieve geneeskunde als preventief tegen ziektes ingezet en tot behoud gezondheid.
Vermoeide voeten en enkels worden effectief bestreden, vocht afgedreven.

AMT - Air Massage Technologie

massagezetelDe AMT is een gevorderde luchtdrukmassage techniek waarbij opblaasbare zakjes, air bags, gelokaliseerd bij de benen, zitvlak en armsteunen van de Vitalles® human touch massagestoel. De zakjes worden opgeblazen en drukken zo afwisselend samen, dit gebeurt door te persen, de druk vast te houden en weer los te laten van de spieren. Afhankelijk van model kunt druksterktes in twee of vier sterktes instellen.
Een van de unieke trekken van de luchtdrukmassage is dat zij in deze stoel optimaal worden gebruikt in de enkel, knie en dij verbindingen. Er word door deze functie flik stress en vermoeidheid verminderd in het lagere deel van het lichaam.
massage   massage zetel

Reflexologie, reflexzonetherapie

voetmassageDe Vitalles® massage stoel biedt een unieke functie van Chinese voetmassage, waarbij druk word verleend aan bepaalde delen van de voet. Door deze speciale massage word de ontspanning en heling van het hele lichaam bevorderd.
Deze methode is gebaseerd op het feit dat alle lichaamsdelen verbonden zijn met de voeten door het zenuwstelsel, als dan verschillende reflex punten in voeten behandeld worden kan zo heling en balans in het hele lichaam worden bereikt. Door blokkeringen in onze energiestromen tegen te gaan, te verminderen of op te heffen wordt de gezondheid bevorderd en ziektes bestreden. Reflexologie is een alternatieve geneeswijze.
In de voetsteun van de stoel zijn diverse strategische druk punten geplaatst die ontspanning stimuleren. Tijdens de behandeling drukken de zakjes in het voetmechanisme van de stoel samen. De zakjes drukken tegen de voetronding, zo worden drukpunten geactiveerd en gerekt in de voet, om daardoor weer betere bloedcirculatie en ontspanning in het hele lichaam te verkrijgen.

Verticale projectie van het lichaam op de voetzool.

voetzoolmassage         hersenen        maag
       sinussen        milt
       stem        lever
       hypofyse        galblaas
       hals en keel        bijnieren
       ogen        pancreas
       oren        nieren
       oksel        urineleider
       arm en schouder        urineblaas
       longen en borstkas        dikke darm
       hart        dunne darm
       schildklier en bronchioles        stuit
       plexus solaris        ischiaszenuw
       middenrif        Peyerse platen
       appendix  

De Vitalles® voetconsole geeft een actieve werking op de voetzool. Deze stimulatie heeft tot gevolg een betere doorbloeding en zenuwinnervatie van het gerelateerde lichaamsdeel. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Er zijn geen bijwerkingen of nadelige gevolgen van reflexzone therapie bekend. Volwassenen met hoofdpijn, darmproblemen als chronische constipatie, bij chronische blaasontsteking, menstruatie problemen en bij gewrichtsproblemen - als artritis - kan het verlichting geven.
Reflexzonetherapie tijdens de zwangerschap maakt voor veel vrouwen die periode gemakkelijker.
Ouderen ervaren een behandeling meestal als zeer weldadig.
Het vermindert vaak de ongemakken die aan die leeftijd gebonden kunnen zijn. Dit laatste geldt overigens niet alleen voor ouderen, maar voor mensen uit alle leeftijdsgroepen.

Effectieve bestrijding vermoeidheidsverschijnselen in enkels, voeten en kuiten

De Amazing heeft een speciale stand. de "Amazing stand". Hierbij wordt de afvoer van vocht en afvalstoffen uit voet, enkels en onderbeen extra gestimuleerd. De zwaartekracht ondersteund en verbeterd het afdrijven van vocht en afvalstoffen. Door de infrarood erbij in te schakelen wordt de bloedsomloop extra verhoogd welke mede de zuurstofvoorziening verbetert en ook dat komt de werking ten goede. Indien u veel stilstaat gedurende de dag zal het een verademing zijn voor uw voeten.

Spierknopen

Spierknoppen in de voetspieren kunnen zeer onaangenaam zijn. De spieren van u voeten zitten grotendeels in de onderbenen. Spierknopen, ook wel triggerpoints genaamd kunnen pijnen veroorzaken op andere plaatsen dan waar de triggerpoint zit. Een triggerpoint in uw onderbeen kan pijn aan enkel of voet geven.
Door op de triggerpoint te drukken kan deze wel plaatselijk gelokaliseerd worden. op de pagina Gezondheid staat een nadere verklaring van triggerpoints.


Van alle Vitalles® massagestoelen met voetconsole is de console apart te gebruiken. Lekker onderuit TV kijken en gelijktijdig een weldadige voetmassage ondergaan kan dus samen.
En dat in uw eigen huiskamer wanneer u het wild.

Belangrijke wetenswaardigheden massagestoelen, volg onderstaande linken.

Welke massagestoel past bij u. Bedrijven, voordelen werknemer en werkgevers.
Gezondheid massagestoel Kwaliteit voordelen Vitalles massagestoelen
Verschillen in massage types. Voordeel voetconsole reflexmassage
Toen en nu. Bedrijfsmatige inzet