Massagestoel

spa AquaSense Sapphire op massagestoel overzichtMassagestoel Vitalles Elite op massagestoel overzichtZonweetje op massagestoel overzichtXenia douche en bad met jets, bubbels en LED op massagestoel overzicht                  op massagestoel overzichtInfrarood sauna 3 persoons a-symmetrisch op massagestoel overzichtSpa mammoth op massagestoel overzichtMassagestoel Amazing Vitalles op massagestoel overzichtHappy op massagestoel overzichtInfrarood sauna tuin op massagestoel overzichtVerpakking op massagestoel overzichtStoomdouche Dark Rose op massagestoel overzichtInfrarood sauna trendy op massagestoel overzichtInfrarood sauna 2 venster XXL op massagestoel overzichtInfrarood sauna fineer op massagestoel overzichtLuxe stoomdouche met whirlpool op massagestoel overzichtZonweetje op massagestoel overzicht Bezoek onze showroom aan de Hoogkoorpassage 8      5831 DN      te Boxmeer.----------Openingstijden:     woensdag en donderdag van 10.00 uur tot 17.00 uur, vrijdag van 10.00 uur tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur.---------- Voor advies, beleven en koop.---------- andere tijden op afspraak mogelijk ---------

 

De Vitalles® is de absolute Top onder de massagestoelen. Deze professionele massagestoel is perfect voor de veeleisende gebruiker of voor commercieel gebruik, bijvoorbeeld voor hotels, kapsalons, fitnesscentra's of kantoor. De Vitalles is voorzien van alle denkbare functies en mogelijkheden in een strak luxe design. De bekleding is Quatro-PU welke duurzamer is als leer en eenvoudiger te reinigen.

Verhuur commerciële exploitatie

De Vittalles Elite plus is standaard uitgerust met een muntautomaat, de Amazing kan optioneel hiermee uitgerust worden.

Beiden massagestoelen kunnen op locatie ingezet worden voor commercieel gebruik. Gebruik is naar gelang de tijd er gekocht wordt met euro munten.
U omzet vergroten met massagestoelen behoort tot de mogelijkheden.
Het concept wordt toegepast bij hotels, fitnesscentrums, saunabedrijven, zonnecentrums, schoonheidspsecialiste, kapsalons wellnnesscentra's, vliegvelden en stands op beurzen

Masseur, fysiotherapeut en de massagestoel

Bij masseurs en fysiotherapeuten is het een onderdeel van de behandeling. massage is erg intensief, een massagestoel heeft geen beperking in duur en kracht. Masseurs en fysiotherapeuten stellen de diagnose en geven specifieke behandeling en ondersteunen de behandeling met de massagestoel. Vaak wordt ook het opwarmen en cool down met behulp van de massagestoel gedaan, de specifieke behandeling door de therapeut is bij warme spieren effectiever. Massagestoel en masseur of therapeut vullen elkaar aan of ondersteunen elkaar. Het resultaat is beter en daarmee de dienstverlening .

Kantoren, wachtruimtes en centra's

In veel wachtruimtes wordt een massagestoel als extra dienst aangeboden. Service en ontspanning zijn dan de uitgangspunten.
Bij kantoren in gezamenlijke gebouwen is de commerciële uitvoering vaak ingezet.
Voor gebruik als werknemer vindt u alle informatie bij werkgevers.

Informatie werkgever

Volg deze link voor arboverstrekkingen, werkhouding, belasting voordeel en andere werkgeversinformatie.

 

Belangrijke wetenswaardigheden massagestoelen, volg onderstaande linken.
Welke massagestoel past bij u. Bedrijven, voordelen werknemer en werkgevers.
Gezondheid massagestoel Kwaliteit voordelen Vitalles massagestoelen
Verschillen in massage types. Voordeel voetconsole reflexmassage
Toen en nu. Bedrijfsmatige inzet