Massagestoel

spa AquaSense Sapphire op massagestoel overzichtMassagestoel Vitalles Elite op massagestoel overzichtZonweetje op massagestoel overzichtXenia douche en bad met jets, bubbels en LED op massagestoel overzicht         op massagestoel overzichtInfrarood sauna 3 persoons a-symmetrisch op massagestoel overzichtSpa mammoth op massagestoel overzichtMassagestoel Amazing Vitalles op massagestoel overzichtHappy op massagestoel overzichtInfrarood sauna tuin op massagestoel overzichtVerpakking op massagestoel overzichtStoomdouche Dark Rose op massagestoel overzichtInfrarood sauna trendy op massagestoel overzichtInfrarood sauna 2 venster XXL op massagestoel overzichtInfrarood sauna fineer op massagestoel overzichtLuxe stoomdouche met whirlpool op massagestoel overzichtZonweetje op massagestoel overzicht Bezoek onze showroom aan de Hoogkoorpassage 8      5831 DN      te Boxmeer.----------Openingstijden:     woensdag en donderdag van 10.00 uur tot 17.00 uur, vrijdag van 10.00 uur tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur.---------- Voor advies, beleven en koop.---------- andere tijden op afspraak mogelijk ---------

 

Massagestoelen overzicht

Vitalles® massage stoelen zijn betrouwbaar en duurzaam ontworpen. Vernuftige technieken worden toegepast na duurzame testen. Speciale aandacht is besteed aan het stiller worden van de massagestoel, Vitalles® heeft hedendaags dan ook de stilste stoelen op de markt. Onderhoud is tot een minimum beperk, bij normaal gebruik elke vijf jaar een inspectie en indien nodig het smeren van draaiende gedeelten.
Onderstaand vindt u een voorselectie van populaire en doelmatige massagestoelen. U kunt direct design en aanschafprijs zien. Onder de foto's worden algemene onderwerpen behandeld.
Door op de foto te klikken komt u op een pagina met specificaties, details, bestelmogelijkheid en foto's welke tevens te vergroten zijn.

Massagestoel Massagestoelen Massagezetel massage stoel Massagestoel Vitalles basic
Vitalles® Amazing Sand-Yellow € 2.095,- Vitalles® Amazing Zwart
€ 2.095,-
Vitalles® Energic Desert-White € 1.395,- Vitalles® Energic zwart € 1.395,- Vitalles® Basic Desert-White € 1.495,-
massagestoel Massagestoel Massagestoel Masaagestoel Massage stoel Basic voorzijde
Vitalles® Elite zwart € 1.895,- Vitalles® Elite Desert-White € 1.895,- Vitalles® Elite plus zwart € 2.095,- Vitalles® Elite plus Desert-White € 2.095,- Vitalles® Basic zwart € 1.495,-
Een persoonlijke masseur welke thuis altijd voor u klaar staat. Het kan.

Een massage is een prima en ontspannende aanvulling op een gezonde levenswijze. Wie regelmatig gemasseerd wordt is minder snel moe en herstelt sneller na lichamelijke inspanningen. Soepele, schone spieren en een goede doorbloeding zorgen ervoor dat u zich in het dagelijkse leven prettig voelt.

De Vitalles® massagestoelen zijn hightech luxe massagestoelen welke vrijwel het gehele lichaam in een keer masseren. De Vitalles® massagestoelen staan altijd voor u klaar, wanneer u wilt, zolang u wilt maar ook welke delen van uw lichaam u extra aandacht wilt geven. Of het nu gaat om een harde massage of een ontspanningsmassage. De stoel neemt het zitvlak, de rug, de armen, de schouders, voeten en de benen tegelijkertijd onder handen. Een ander groot voordeel van de Vitalles® is de snelheid waarmee uw lichaam gemasseerd wordt. Binnen 15 minuten zijn uw spieren in topconditie en ontstaat hetzelfde effect als bij een traditionele sportmassage van een uur.

Automatische programma's

Vitalles massagestoelen hebben automatische programma's. De programma's zijn een mix van de verschillende massagemogelijkheden die elke stoel bied. Er wordt gevarieerd in massage types, intensiviteit en in tijdsduur. Dit resulteert in programma's welke gericht zijn op ontspanning, ochtend, nacht maar ook vermoeidheid.
In deze programma's kunt u veelal snelheid en intensiviteit van het programma regelen, de sterkte van de AMT kan verandert worden, vibratie en infrarood afhankelijk van de uitvoering massagestoel kan ondersteunend aangezet worden. Vitalles biedt de mogelijkheid om de voetconsole en leuning in de door u gewenste stand te zetten en de regeling te wijzigen.

Handmatige programma's

Er kunnen meerdere individuele massage programma's benut worden, dit is afhankelijk van de uitvoering stoel.
Ieder programma kan tijdens gebruik  van massage type wisselen.
Door horizontale en verticale positiebepaling in de rugleuning kan op specifieke plaatsen intensief met een van de verschillende massagesoorten behandeld kan worden. Uniek is dat dit ook mogelijk is over een deel zoals uw onderrug, schouders/nek of middenrug.
Alle luchtmassage, voeten, enkels, kuiten, zitvlak en armen, kan individueel gebruikt worden, de kracht kan gewijzigd worden en de pulsinstelling kan ook gebruikt worden.
Vibratie en infrarood kan ondersteunend ingesteld worden. De voetconsole kan apart gebruikt en geregeld worden.
Een superlange ontspannende voetmassage kan nu voor de televisie.

Optionele programma's

Deze zijn als extra bij de automatische en handmatige programma te gebruiken.
Alle luchtmassage kan individueel aangepast worden, de kracht kan gewijzigd worden en de pulsinstelling kan ook gebruikt worden.
Vibratie en de intensiviteit van vibratie kan afhankelijk van uitvoering zowel bij de rug, zitvlak als voetzool gebruikt worden.
Infrarood kan op diverse plaatsen aangezet worden en de intensiviteit kan ook aangepast worden.
De massagebreedte kan individueel ingesteld worden.
Snelheid en intensiviteitregeling zijn aan te passen..
Muziek, CD of MP3 zijn op het display te bedienen. De speler is geschikt om DVD af te spelen. Het volume van de koptelefoon is te regelen.
Enkele Vitalles massagestoelen beschikken over een programma welke varieert op muziekpassages.

Stoelpositie

Tijdens alle programma's kan de stoel in de gewenste stand gezet worden. Bij alle automatische en handprogramma's kunt u stand voetconsole en rugleuning individueel variëren. Bij de Amazing kan het zitvlak ook versteld worden. Deze mogelijkheden zijn er ook als er geen massage gebruikt wordt, een lekkere stoel met ligstand en voetensteun.
Rugleuningstand, voetconsole stand en uitschuifpositie voetconsole zijn individueel verstelbaar.
Ook als u niets of alleen de voetmassage gebruikt is dit mogelijk, u krijgt er een heuse relaxstoel bij.
Indien u op de stopknop drukt wordt elk programma onderbroken en gaat de stoel naar de beginpositie.
U kunt zelfs infrarood in rug, voet en zitvlak tegelijk of individueel aanzetten terwijl de stoel verder in ruststand is.
Heerlijk warme spieren en ontspannen lezen in de door u gewenste positie.

De Vitalles® massagestoelen
 • De ontspannende werking van de massage bevordert zowel uw lichamelijke als geestelijke conditie.

 • Uw spieren voelen soepeler aan.

 • Spierpijn verdwijnt vlugger.

 • Spierspanningen behoren tot het verleden.

 • Doorbloeding verbetert.

Uw lichaam herstelt sneller na inspanningen.
De belangrijkste vooruitgang van het spierstelsel wordt geboekt bij spanning, knoppen, beperkte verklevingen en spieren met weinig elasticiteit.

Waarom een Vitalles® massagezetel!

 • Verbetert de doorbloeding.

 • Verhoogt de bloedsomloop en concentratie.

 • Activeert het stofwisselingssysteem.

 • Helpt bij gewichtsafname.

 • Verzorging van de lichaamscellen.

 • Bevordert de spijsvertering.

 • Verhoogt de functies van de diverse organen.

 • Versterkt het spierstelsel.

 • Ontspant gespannen spieren.

 • Ondersteunt de weerstand van het lichaam.

 • Verbetert de ademhaling.

 • Bouwt stress af.

 • Ontlast de tussenwervelschijven en de wervels.

Plaats uw online bestelling massagestoel.

Via onderstaande linken krijgt u detail informatie over de volgende onderwerpen:

Welke massagestoel past bij u. Bedrijven, voordelen werknemer en werkgevers.
Gezondheid massagestoel Kwaliteit voordelen Vitalles massagestoelen
Verschillen in massage types. Voordeel voetconsole reflexmassage
Toen en nu. Bedrijfsmatige inzet