Massagestoel

spa AquaSense Sapphire op massagestoel overzichtMassagestoel Vitalles Elite op massagestoel overzichtZonweetje op massagestoel overzichtXenia douche en bad met jets, bubbels en LED op massagestoel overzicht         op massagestoel overzichtInfrarood sauna 3 persoons a-symmetrisch op massagestoel overzichtSpa mammoth op massagestoel overzichtMassagestoel Amazing Vitalles op massagestoel overzichtHappy op massagestoel overzichtInfrarood sauna tuin op massagestoel overzichtVerpakking op massagestoel overzichtStoomdouche Dark Rose op massagestoel overzichtInfrarood sauna trendy op massagestoel overzichtInfrarood sauna 2 venster XXL op massagestoel overzichtInfrarood sauna fineer op massagestoel overzichtLuxe stoomdouche met whirlpool op massagestoel overzichtZonweetje op massagestoel overzicht Bezoek onze showroom aan de Hoogkoorpassage 8      5831 DN      te Boxmeer.----------Openingstijden:     woensdag en donderdag van 10.00 uur tot 17.00 uur, vrijdag van 10.00 uur tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur.---------- Voor advies, beleven en koop.---------- andere tijden op afspraak mogelijk ---------

 

Informatie

Preventieve massage is al meer dan 2000 jaar oud in China. In de westerse wereld komt preventieve massage zeer weinig voor en dan meestal ook nog omdat het als aangenaam ervaren word. Naarmate de jaren verstrijken, krijgt eenieder te maken met een vermindering van desbetreffende orgaan functies. Vooral diegenen die nogal weinig bewegen geldt dat de bloedsomloop nogal traag is. Massage heeft hier een preventieve taak, daarnaast heeft massage wonderbaarlijke effecten op het zenuwstelsel en afweersysteem, ontspanning spieren en pezen, ontstressen, ontstekingsremmende werking en pijnvermindering.

Zweedse massage is in het westen de leidende vorm van massage. Het is een stevige massage met kneden, wrijven en glijdende bewegingen. Het is in de achttiende eeuw ontstaan in zweden.

De oude grieken en Romeinen paste massage veelvuldig toe maar met de ondergang van het Romeinse rijk is ook de massage verdwenen als therapie en preventie.

Inmiddels is de massagestoel in de westerse wereld sterk in opkomst, vele centra's zijn er mee uitgerust. U vindt ze op vliegvelden, in hotels, wellnesscentrums. ook zijn er ingerichte mobiele centra's welke evenementen en beursen bezoeken. Thuis vindt u de massagestoel in de huiskamer, fitness en wellnessruimtes.

De Vitalles® massagestoel is een hightech luxe massagestoel die vrijwel het gehele lichaam in een keer masseert. De Vitalles® staat altijd voor u klaar, wanneer u wilt en zolang u wilt en welke delen van uw lichaam u extra aandacht wilt geven. Of het nu gaat om een harde massage of een ontspanningsmassage. De stoel neemt het zitvlak, de rug, de armen, de schouders, voeten en de benen tegelijkertijd onder handen. Een ander groot voordeel van de Vitalles® is de snelheid waarmee uw lichaam gemasseerd wordt. Binnen 15 minuten zijn uw spieren in topconditie en ontstaat hetzelfde effect als bij een traditionele sportmassage van een uur.

Een massage is een prima en ontspannende aanvulling op een gezonde levenswijze. Wie regelmatig gemasseerd wordt is minder snel moe en herstelt sneller na lichamelijke inspanningen. Soepele, schone spieren en een goede doorbloeding zorgen ervoor dat u zich in het dagelijkse leven prettig voelt.

 • De ontspannende werking van de massage bevordert zowel uw lichamelijke als geestelijke conditie.

 • Uw spieren voelen soepeler aan.

 • Spierpijn verdwijnt vlugger.

 • Spierspanningen behoren tot het verleden.

 • Doorbloeding verbetert.

Uw lichaam herstelt sneller na inspanningen.
De belangrijkste vooruitgang van het spierstelsel wordt geboekt bij spanning, knoppen, beperkte verklevingen en spieren met weinig elasticiteit.

Vitalles

 • Verbetert de doorbloeding.

 • Verhoogt de bloedsomloop en concentratie.

 • Activeert het stofwisselingssysteem.

 • Helpt bij gewichtsafname.

 • Verzorging van de lichaamscellen.

 • Bevordert de spijsvertering.

 • Verhoogt de functies van de diverse organen.

 • Versterkt het spierstelsel.

 • Ontspant gespannen spieren.

 • Ondersteunt de weerstand van het lichaam.

 • Verbetert de ademhaling.

 • Bouwt stress af.

 • Ontlast de tussenwervelschijven en de wervels.

Belangrijke wetenswaardigheden massagestoelen, volg onderstaande linken.

Welke massagestoel past bij u. Bedrijven, voordelen werknemer en werkgevers.
Gezondheid massagestoel Kwaliteit voordelen Vitalles massagestoelen
Verschillen in massage types. Voordeel voetconsole reflexmassage
Toen en nu Bedrijfsmatige inzet